Nieuws over de certificering van Alpina@Work

10 maart 2023

Door:
Laatst geupdatet: 06-09-2023

Eind september 2022 werd het nieuwe landelijke arbomerk Alpina@Work gelanceerd.

Alpina@Work is voortgekomen uit de succesvolle arbodiensten Arbo Noordoost, De Verzuimeconoom, Evidens, Hollands Kroon, MCS, Regiopoortwachters, SAL Verzuim en Stimulanz. Al deze arbodienstverleners waren al onderdeel van Alpina Group en individueel gecertificeerd.

Voor het nieuwe merk Alpina@Work was de eerste belangrijke stap het behalen van de in Nederland verplichte certificaten om arbodienstverlening te mogen uitvoeren. In de afgelopen maanden hebben we beide certificeringstrajecten (Kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2015 en Certificatieschema Arbodiensten d.d. 9 november 2018) doorlopen. Certificeringsbedrijf DNV heeft ons vervolgens getoetst op de gestelde eisen. Het mooie nieuws is dat we inmiddels ISO 9001:2015 gecertificeerd zijn voor de uitvoering van de dienstverlening ZW en WGA.

Daarnaast zijn onze vestigingen in Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Hoogeveen, Katwijk, Marum, Nuth en Rijssen gecertificeerd voor het uitvoeren van arbodienstverlening. Vanzelfsprekend zijn wij heel trots op dit resultaat. Deze stap geeft onze organisatie een stevig fundament om de dienstverlening aan onze klanten uit te breiden en verder te optimaliseren.

Klik hier om de certificaten te bekijken en te downloaden.

Vragen?
Voor vragen over dit bericht kunt u contact opnemen met Suzanne Jongert of Sylvia van Loon via e-mail: kwaliteit@alpinawork.nl.