man en vrouw in kantooromgeving
Home Onze diensten Pakketten & tarieven

Pakketten & tarieven

MKB-pakketten arbodienstverlening
Bij Alpina@Work kan je voor verzuimbegeleiding kiezen uit diverse pakketten

Direct naar pakketvergelijking

Alles over het Servicepakket en het Verrichtingenpakket

Het Servicepakket en het Verrichtingenpakket zijn ontwikkeld voor MKB-bedrijven. Deze pakketten zijn los af te nemen, maar kan je ook combineren met een verzuimverzekering bij ons zusterbedrijf Mandaat Assuradeuren.

Daarnaast biedt Alpina@Work ook nog verzuimbegeleiding aan die altijd wordt gecombineerd met een Verzuim Ontzorgverzekering (VOV) bij Mandaat Assuradeuren. Speciaal bedoeld voor kleine(re) MKB-bedrijven!

Verzuimbegeleiding groot zakelijke markt

Bij grotere bedrijven (vanaf 200 medewerkers) is meestal sprake van een andere dynamiek en een complexer HR-beleid, waarover wij graag met je in gesprek gaan. In overleg en op basis van jouw specifieke situatie en wensen schrijven wij met veel energie een passend voorstel.

Inhoud pakketten & tarieven

Bij het Servicepakket en de VOV-pakket betaal je een vast bedrag per werknemer per jaar. Hiervoor voeren wij de verzuimbegeleiding uit, die is gericht op maximale verzuimbeheersing en voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter. Met deze pakketten voorkom je vervelende financiële verrassingen.

Het Verrichtingenpakket is qua dienstverlening gelijk aan het Servicepakket. Het verschil zit in de facturatie. Bij het Verrichtingenpakket betaal je per werknemer een vaste lage aansluitbijdrage. De verrichtingen die wij voor je uitvoeren volgens het pakket krijg je apart gefactureerd.

In de tarievenkaarten kan je zien welke zaken binnen de diverse pakketten vallen. Ook hebben we een handige pakketvergelijking voor je gemaakt.

vrouw en man kijken op smartphone in kantooromgeving

Meer weten?

Wil je meer weten over onze verzuimbegeleiding of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 000 83 15.

Ook kan je een e-mail mail sturen aan [email protected] of vul het contactformulier in. We helpen je graag!

Naar contactformulier

We zijn bereikbaar via telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:00.

neem contact op