Onze missie en visie

Alpina@Work draagt bij aan het succes van ondernemers door het werkende leven van hun medewerkers te verbeteren. Wij zien een integrale aanpak op het gebied van HR, verzuim, vitaliteit en inzetbaarheid als een cruciale succesfactor voor de totale bedrijfsvoering van onze klanten. Op die manier dragen we bij aan effectief risicomanagement door in de eerste plaats op deze terreinen de best mogelijke dienstverlening te bieden.

Landelijke dekking, lokaal DNA

Ons bedrijf bundelt sinds 2022 de krachten van meerdere succesvolle arbodienstverleners. We bouwen voort op de kennis en ervaring van Arbo Noordoost, De Verzuimeconoom, Evidens, Hollands Kroon, MCS, Regiopoortwachters, SAL Verzuim en Stimulanz. Met onze vestigingen werken we in één huishouden en volgens een gedeelde visie. Zo bieden we landelijke kwaliteitsdekking met behoud van lokaal DNA. Want wij willen dicht bij onze klanten en netwerkpartners staan.

Dat werkt beter

Kijken we om ons heen, dan zien we dat ons werkveld talloze wettelijke regels telt. Wij vinden het belangrijk om deze standaardnormen niet te verwarren met werkelijke menselijke behoeften in het dagelijks leven. Goede dienstverlening is méér dan bieden wat de wet vraagt, of wat commercieel gunstig uitpakt. De kunst is juist om proactief en kritisch aan de slag te gaan met de onderliggende risico’s. Zo blijven we scherp op wat er beter kan. Voor onze klanten én voor hun medewerkers.

Laatst geüpdatet: 28-09-2022

Dat werkt beter.

We zijn bereikbaar via telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:00.

neem contact op