informatie Iris Jongerius
Home Nieuws Iris Jongerius ARBO-arts gestart bij Alpina@Work

Iris Jongerius ARBO­arts gestart bij Alpina@Work

26 sep 2023
2 min leestijd

Een paar weken geleden is Iris Jongerius als arboarts gestart bij Alpina@work. Wij spraken haar over haar functie en haar eerste weken binnen onze organisatie.

Waarom heb je voor Alpina Group gekozen?

De eerste gesprekken die ik heb gevoerd met mijn team en leidinggevenden waren heel fijn. Het voelde als een warm welkom in een vlotte en innovatieve omgeving. Het werd snel duidelijk dat er veel ruimte is voor input. Alpina Group voelde direct als een jonge en dynamische organisatie waar ruimte is voor creatieve oplossingen.

Hoe zijn je eerste weken bevallen?

Het eerste contact was fijn, ik heb een leuk team met lieve en gezellige collega’s. Het inwerken was nog een beetje zoeken. Ik heb reeds meerdere jaren als arts gewerkt, maar deze rol is nieuw voor mij. Ik hoop zo snel mogelijk de rol eigen te maken en zelfstandig spreekuren te draaien. Ook zou ik het super leuk vinden om mee te denken in het inwerkprogramma voor mijn nieuwe collega’s, zodat zowel ervaren als niet-ervaren collega’s en prettige start zullen krijgen bij Alpina Group.

Wat spreekt jou het meest aan in deze functie?

Het menselijke contact. Ik krijg veel voldoening van echt iets betekenen voor andere mensen. In mijn vorige banen als arts was niet altijd de ruimte om verder te kijken dan alleen de strikt medische problematiek. In deze nieuwe rol wil ik echt de tijd nemen voor de mensen die dit nodig hebben en hoop ik ze op een breder vlak te kunnen begeleiden.

Wat zou jij andere (bedrijfs- en arbo)artsen willen vertellen over Alpina Group?

De locatie vind ik heel prettig. We hebben bijna overal in Nederland ruimte voor nieuwe bedrijfsartsen. Mijn team is klein, maar ik werk in een grote organisatie met grote belangen. De organisatie heeft veel potentie om nog groter te worden. Ik krijg de ruimte om mezelf te ontwikkelen en mee te denken. Hopelijk kunnen we een gezellig en jong team samenstellen met gemotiveerde en leuke collega’s.

Ben jij door het verhaal van Iris benieuwd naar de vacature van bedrijfsarts of naar een van onze andere vacatures? Kijk dan op https://www.alpinagroup.com/vacatures/

We zijn bereikbaar via telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:00.

neem contact op