Periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek PAGO

Wettelijke verplichting
Je bent als werkgever verplicht jouw werknemers een PAGO aan te bieden. Werknemers hebben geen verplichting en zijn dus vrij om te kiezen voor wel of geen deelname. Meedoen is natuurlijk wel verstandig!

De keuring
Afhankelijk van de functie van je medewerker wordt bekeken welke onderzoeken er in de PAGO worden verricht. Bijvoorbeeld in de bouw ligt de nadruk in dit onderzoek op de rug en de ledematen. Onze bedrijfsarts kan zo eventuele gezondheidsrisico’s en lichamelijke afwijkingen ontdekken. Daarnaast test de bedrijfsarts de ogen, het gehoor, de longfunctie en het bloed van jouw werknemer. Een vragenlijst kan ook onderdeel van de keuring zijn.

PAGO op maat
Wij maken deze keuring op maat voor jouw organisatie en voeren deze uit. Wij stellen bijvoorbeeld een vragenlijst op voor jouw medewerkers die toegespitst is op de gezondheidsrisico’s die vastliggen in jouw risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E). Aan de hand van de resultaten van het onderzoek geven wij jou advies over hoe je de specifieke klachten bij jouw werknemers kunt verminderen. En daarmee ziekteverzuim kunt voorkomen.

In company
Wil je dat onze keuringsarts naar jouw bedrijf komt? Dat kan. Neem contact op met ons voor een offerte op maat.

Laatst geüpdatet: 29-09-2022

Dat werkt beter.

We zijn bereikbaar via telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:00.

neem contact op