mensen in een vergadering
Home Nieuws Ontdek het Mandaat Preventie Pakket!

Ontdek het Mandaat Preventie Pakket!

20 mrt 2024
2 min leestijd

Heb je naast je arbocontract met Alpina@Work ook een verzuimverzekering bij ons zusterbedrijf Mandaat Assuradeuren? Dan kan je tegen een geringe bijdrage gebruik maken van het Mandaat Preventie Pakket. Dit pakket vormt een welkome aanvulling op de diverse inkomensverzekeringen die Mandaat Assuradeuren aanbiedt.

Waarom wachten tot er problemen ontstaan?

Het Preventie Pakket richt zich op het voorkomen, verminderen en beheersen van verzuim en verloop van personeel. Het loont om aan de voorkant van het verzuim in te grijpen, dat is precies waar wij op inspelen.

Door proactieve maatregelen, constante aandacht en het implementeren van effectieve strategieën binnen jouw bedrijf kan je de kosten van verzuim aanzienlijk verminderen. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op je bedrijfscontinuïteit, maar ook op de stabiliteit van je verzuimverzekeringspremie.

Wat zit er in dit pakket?

Het Preventie Pakket bevat een uitgebreid scala aan diensten tegen een aantrekkelijke prijs, met interessante kortingen voor bepaalde services. De uitvoering van deze diensten ligt voornamelijk bij Alpina@Work. We beschikken over een schat aan expertise op het gebied van verzuimbeheersing.

Als je dit pakket afneemt, dan kan je dagelijks telefonisch en via e-mail contact opnemen met onze Preventiecoach voor al je preventie gerelateerde vragen. Daarnaast ontvang je ook vier keer per jaar onze Nieuwsservice, boordevol actuele ontwikkelingen, tips en suggesties om op de hoogte te blijven in de wereld van preventie en verzuim.

Twee keer per jaar organiseren we een online Masterclass, waar praktische thema’s worden behandeld en advies wordt gegeven over de verdere ontwikkeling van preventie- en verzuimbeleid.

iconen

Geïnteresseerd?

Meer informatie over ons Preventie Pakket vind je op https://mandaatassuradeuren.nl/mandaat-preventie-pakket/. Je kan ook bellen naar 088 116 13 98 of een e-mail sturen naar [email protected].

We zijn bereikbaar via telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:00.

neem contact op