Preventief medisch onderzoek PMO

Meer dan een wettelijke verplichting
Je bent als werkgever verplicht je werknemers een PMO aan te bieden. Maar een PMO is meer dan een wettelijke verplichting. Je verbetert de vitaliteit en productiviteit in jouw bedrijf en je laat jouw werknemers zien dat je hun gezondheid belangrijk vindt. Een PMO geeft hen inzicht in hun mentale en fysieke gezondheid.

De keuring
Een keuringsarts onderzoekt hoe gezond en vitaal jouw personeel is. Waar krijgen jouw werknemers energie van? Of juist stress? Onze keuringsarts brengt het werkvermogen en de arbeidsgerelateerde gezondheidsrisico’s in kaart. Het onderzoek laat zien wat de leefstijl van jouw werknemers is, of ze risico’s lopen en welke acties nodig zijn om hun inzetbaarheid te verbeteren. Het PMO bevordert duurzame inzetbaarheid en helpt verzuim te voorkomen.

PMO op maat
Na de preventieve medische keuring van jouw medewerkers ontvang je een rapportage op groepsniveau. Is de groep te klein dan ontvang je deze niet, omdat gegevens dan te herleiden zijn. Onze bedrijfsarts adviseert je over de mogelijkheden om gezondheidsrisico’s te verkleinen en over preventieve maatregelen die je kunt nemen om verzuim te beperken. Onze arts bespreekt de resultaten ook individueel met jouw medewerkers en geeft advies over hoe zij hun gezondheid kunnen verbeteren en leefstijl kunnen aanpassen. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met de medische gegevens van jouw werknemers.

In company
Wil je dat onze keuringsarts naar jouw bedrijf komt? Dat kan. Neem contact op met ons voor een offerte op maat.

Laatst geüpdatet: 29-09-2022

Dat werkt beter.

We zijn bereikbaar via telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:00.

neem contact op